Chanel grava el videoclip de ‘SloMo’ per a Eurovisió

Imprimeix

“El videoclip serà increïble on el bon rotllo i la diversió transpasaran la pantalla”, assenyala la cantant olesana

Chanel, l'artista que representarà Espanya en el proper festival d'Eurovisió, ha gravat a Madrid el videoclip de 'SloMo', el tema amb el qual acudirà a la cita eurovisiva que tindrà lloc el pròxim 14 de maig a la ciutat italiana de Torí. Una producció dirigida per l'artista catalana Pawla Casanovas i que mostrarà una Chanel “més diva del pop que mai: una dona empoderada, propietària i protagonista de la seva vida”, assenyala la corporació de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE) en un comunicat.

Tres minuts en els quals el ball, la festa i una impactant il·luminació seran elements clau i convidaran a tothom qui ho vegi a unir-se les seves 'slow motion' que tant van sorprendre en l'actuació de Chanel en la final del Benidorm Fest.

El videoclip de 'SloMo', cançó composta per Leroy Sánchez, Keith Harris, Ibere Fortes, Maggie Szabos i Arjen Thonen, s'estrenarà en les pròximes setmanes a RTVE Digital i servirà, a més, com a carta de presentació per als teleespectadors de tot Europa i, especialment, per als 'eurofans'.

chanel video 2

“El videoclip serà increïble”, assenyala l’artista, resident des dels quatre anys a Olesa de Montserrat, al final de la intensa jornada de rodatge a Madrid. Encara que no pot desvetllar res perquè vol que els seguidors se sorprenguin el dia de l'estrena, l'artista ha afirmat que “el bon rotllo i la diversió” traspassaran la pantalla.

La producció de 'SloMo' per a Eurovisió ha estat el primer videoclip gravat per Chanel, “un somni” que acariciava des de petita quan els veia “com a espectadora.”

chanel video 3

“Des de petita sempre m'han encantat els videoclips i m'imaginava estar darrere d'aquest fum, d'aquest vent... I ara m'està tocant viure-ho. És una bogeria i crec que la meva nena interior està fent salts d'alegria”, ha confessat.

Després de l'enregistrament del videoclip, Chanel posarà rumb a Lisboa, al Festival de la Cançao en el qual es decidirà el proper representant de Portugal a Eurovisió, i en el qual ha estat convidada per actuar en la segona semifinal que se celebrarà el dilluns 7 de març a les 22:00 hores (21:00 a Portugal), i que podrà veure's en directe a RTVE Digital.

Redacció / Fotos-Vídeo: Arxiu-RTVE