Rosalia estrena ‘Chicken Teriyaki’ i anuncia una actuació

Imprimeix

La cantant sesrovirenca participarà al cèlebre programa d’Estats Units 'Saturday Night Life' (SNL)

Rosalia ha estrenat avui en plataformes digitals la cançó 'Chicken Teriyaki', tercer avançament del que serà el seu tercer disc d'estudi, 'Motomami', previst pel 18 de març i que presentarà en una propera actuació al cèlebre programa d'Estats Units 'Saturday Night Life' (SNL).

rosa nuevo video

El tema, de poc més de 2 minuts de durada, ha arribat acompanyat d'un videoclip dirigit per Tanu Muino en el qual l'artista sesrovirenca es converteix en alumna d'una escola de ball sota una estètica novaiorquesa i dels vuitanta, amb una coreografia que podria convertir-se en icònica.

Sobre una producció més minimalista que rítmicament torna sobre la senda de l'urbà llatí, en la seva lletra inclou versos immediats com 'Tu gata quiere maki / Mi gata en Kawasaki', així com picades d'ullet a la cultura popular: 'Yo quiero una cadena / Que me arruine toda la cuenta / Como Naomi en los noventa'.

Aquest 'Chicken Teriyaki' arriba després d'altres avançaments de l'àlbum 'Motomami' com 'Saoko', un homenatge al reggaeton clàssic també de poc més de dos minuts, i 'La fama', una bachata en la que hi participava The Weeknd.

Captura de pantalla 2022 02 24 a las 19.37.52

“La meva carrera vull que sigui com una carta d'amor a totes les músiques que estimo i aquest disc forma part d'això”, va afirmar respecte a les influències que han xopat les noves cançons del seu tercer àlbum en una entrevista a la revista Rolling Stone.

Juntament amb aquest llançament, la seva discogràfica ha anunciat que Rosalia participarà el 12 de març novament al programa 'Saturday Night Live', aquesta vegada en solitari, no com fa just un any quan va acompanyar Bad Bunny.

Redacció / Fotos-Vídeos: Rosalia