Ferran Palau presentarà el seu nou disc en format festival al Norai

Imprimeix

Serà la primera vegada que el cantant esparreguerí donarà a conèixer 'Parc' en aquesta iniciativa musical

Ferran Palau presentarà per primera vegada, en format festival, el seu nou disc, 'Parc', en una cita, el Norai, que neix aquest 2022 en un càmping del parc natural Aiguamolls de l'Empordà, en plena Costa Brava, i que se celebrarà del 20 al 22 de maig. Les instal·lacions del Nautic Almata acolliran el concert del músic esparreguerí, però també els de Renaldo and Clara, Doble Pletina en el seu retorn als escenaris i Invisible Harvey, tots ells com a caps de cartell.

ferran palauet 2

El segell independent El Genio Equivocado està darrere de l'organització d'aquest nou festival, que dedicarà part de la seva programació al que qualifica de “música canalla” amb la presentació del segon àlbum de Ladilla Rusa o la presència d'Hidrogenesse.

La relació d'artistes es completa amb els grups Supermon, Fermí i Navarri i els pinchadiscos Pin and Pon, Nacho Ruiz, Ultra-Local Records DJs, Monamí, Mon i Hero of Hits. Tota aquesta oferta conviurà amb propostes esportives a les instal·lacions del Nautic Almata i activitats familiars.

Redacció / Fotos: FP-Arxiu