Versió reduïda i “més àgil i dinàmica” de la Passió d’Esparreguera

Imprimeix

Tindrà una durada de dues hores i quart, mentre que la tradicional és de cinc hores

La Passió d'Esparreguera comptarà aquest any amb dues versions diferents de l'obra, la tradicional, que dura cinc hores, i una nova, de dues hores i quart, per oferir un espectacle “més àgil i dinàmic”. Així ho va anunciar ahir divendres el Teatre de la Passió d'Esparreguera en un comunicat en el qual va assegurar que aquest 2022 afronta “la temporada de la tornada a la normalitat amb molta il·lusió, ambició i embranzida.”

passió 2

Per a la versió reduïda de la Passió s'ha elaborat un nou text i s'han suprimit les mutacions existents als diferents quadres de l'obra, “d'aquesta forma s'aconsegueix que l'espectacle evolucioni amb rapidesa i pràcticament sense interrupcions”. Les representacions de la nova versió tindran lloc els dies 5 i 12 de març i 24 i 30 d'abril, mentre que la versió clàssica es podrà veure el 27 de març i el 3, 10 i 15 d'abril.

La versió tradicional de la Passió té una durada de cinc hores i està estructurada en dues parts, una que es representa al matí i una altra a la tarda.

passio 3

La direcció d'ambdues versions és a càrrec d'un nou equip encapçalat per Robert Gobern, que pretén “posar èmfasi en la interpretació dels personatges, donar més presència al poble i aconseguir que les escenes tinguin més intensitat i emotivitat.”

Així mateix, s'està treballant en noves tècniques i trucs que permetin obtenir més espectacularitat en diferents moments de la representació. Pel que fa a l'estètica de l'espectacle, s'han elaborat noves escenografies, s'ha modificat part del vestuari i s'estan creant noves projeccions.

 

Redacció / Fotos: Passió d’Esparreguera