La Casa Azul i Mishima, plats forts de la Festa Major del Prat

Imprimeix

El més esperat pels assistents a la Festa seran els concerts, que tindran com a escenario principal l’aparcament de l’estació de Renfe. Aquest divendres hi actuaran La Casa Azul, Joe Crepúsculo i Sweater.

Al dia següent, els concerts previstos són els de Mojinos Escozíos, Se atormenta una vecina i el set de DJ de Pakirrin.

El parc del Fondo d'en Peixo acollirà els dos últims dies de festa propostes musicals com les de Mishima, Gnawa, Rumba Tarumba, Fugados de Alcatraz i Chino & The Big Bet.

En l’apartat de circ, en el marc d’un nou festival denominat La Cirqueta, actuaran Gromic (Bélgica), Los Canela (Catalunya i Argentina), El Gran Gabini (Catalunya) i Tandarica Circus (Catalunya), entre altres companyies.

De la seva banda, l’alcalde de la ciutat, Lluís Tejedor (ICV-EUIA), ha manifestat que “malgrat la situació difícil que ens toca viure, hem de ser optimistes i utilitzar tots els recursos al nostre abast per gaudir dels bons moments. Un mitjà infalible és el bon humor, aquest estat satisfactori que ens proporcionen la conversa amb els nostres amics, els riures entre el veïnatge i els balls a les places i parcs de la ciutat”.

Tejedor ha afegit que “hem hagut d’adaptar-nos a la situació actual i hem hagut de reduir pressupost, però ho hem suplert amb més imaginació i ganes de fer-ho  passar bé. En el  programa, no hi tindrem noms gaire coneguts, però sí  que hi tenim un ampli ventall d’activitats perquè tothom es pugui divertir. Ballarem molt, escoltarem havaneres, farem esport, veurem circ, gaudirem del Pratifoc, dels gegants i de la trobada castellera”.

Una de les cites destacades del programa és l'exhibició castellera, aquest dissabte, que comptarà amb la participació dels Castellers de Cornellà, els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa.

Redacció | Foto: Mishima (Arxiu)