El taller de Ricard Bofill a Sant Just obrirà el 26 i 27 per retre-li homenatge

Imprimeix

A partir de les 9 hores del dia 26 i, de forma ininterrompuda, es podrà visitar fins dijous, 27 de gener, a les 18.00 hores

El taller d'arquitectura del desaparegut Ricard Bofill, situat a l'edifici de la Fàbrica de Sant Just Desvern, obrirà les portes els dies 26 i 27 de gener perquè els seus amics i seguidors puguin acomiadar-se d'ell, segons un comunicat fet públic avui dilluns. El taller s'obrirà a les 09.00 hores del dia 26 i, de forma ininterrompuda, es podrà visitar fins dijous, 27 de gener, a les 18.00 hores.

1200px Taller dArquitectura Sant Just Desvern

ricardo bofill taller arquitectura 27 bis 2

Les inscripcions per poder participar en aquest homenatge estan obertes a través de la pàgina web https://homenaje-ricardo-bofill.eventbrite.es.

CARBONELL DSC0520 600x411

Ricard Bofill, reconegut arquitecte de projecció internacional i llarga trajectòria, amb obres com la Place de l'Europe de Luxemburg, la Nueva Castellana de Madrid, el barri Antigone de Montpeller (França) o l'ampliació de l'aeroport de Barcelona, va morir el passat dia 14 als 82 anys d'edat. També va ser l’arquitecte de l‘emblemàtic  edifici Walden 7 de Sant Just Desvern.

Redacció / Fotos: Arxiu