Molins i l’ESCAC impulsen un concurs de curts de terror per a instituts

Imprimeix

Es tracta d’un concurs obert a tots els centres educatius del territori català, per tal de fomentar la iniciativa creativa dels estudiants de batxillerat a través del cinema de gènere, han explicat a través d’un comunicat des del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei.

El termini de participació per a inscriure’s finalitza el dia 15 de maig de 2013, i el guanyador del concurs es donarà a conèixer a mitjans de juny, en el transcurs d’una masterclass organitzada per l’ESCAC, on seran convidats els cinc instituts finalistes. Les bases i el formulari d’inscripció poden consultar-se aquí: www.molinsfilmfestival.com/instituts.

Sessions gratuites per a instituts

La programación del certamen inclou la quarta mostra de curts per a instituts. “Ja són prop de 2000, els alumnes dels instituts que han passat pel Festival les darreres edicions. És per això que mantenim un any més aquesta sessió gratuïta i exclusiva per als alumnes de batxillerat”, han explicat fonts del certamen, que enguany es celebra entre els dies 30 d’octubre i 4 de novembre.

La mostra va acompanyada de la presència de directors dels mateixos curts, possibilitant una relació directe entre els estudiants i els propis realitzadors.

La sessió es durà a terme al Teatre de la Peni de Molins de Rei el 31 d’octubre de 2012, a les 12 hores. Les places són limitades.

Els curtmetratges seleccionats són 8, de Raúl Cerezo; Corte, d’Arnau Pons; La Granja, d’Ignacio Lasierra; Tous les hommes s’appellent Robert, de Marc-Henri Boulier; Matagatos, de José Luís Montesinos; i Deus Irae, de Pedro Cristiani.

Cartell del festival 2012

Ja es coneix el cartell oficial del 31a Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, creat per encàrrec la dissenyadora Maite Pascual, responsable gràfica, entre altres del portal web Terrorweekend.

El cartell evoca el leit motive de l’edició d’aquest any, els orígens del terror, recordant una de les escenes inoblidables d’un dels grans clàssics del cinema de terror, el Nosferatu de F.W.Murnau.

Redacció | Foto: Cartell oficial Festival de Cine de Terror de Molins de Rei 2012