La gavanenca Candela Peña brilla en els Premis Forqué

Imprimeix

L’actriu va rebre el guardó a la millor actriu pel seu paper de jutgessa a “Hierro”

Candela Peña va aconseguir un nou premi per la seva interpretació a “Hierro”. En aquesta ocasió han estat els productors els qui han reconegut el seu talent durant el lliurament dels Premis Forqué, ahir a la nit. El guardó reconeix Peña pel seu paper de carismàtica jutgessa i també denomina la sèrie de Movistar com a millor de la temporada.

FGMDjwfXMAQ3IrX

En el seu discurs, l’actriu es va mostrar emocionada, entre d’altres coses, perquè mai abans havia estat present en aquests premis, i l’any passat, quan va estar nominada “La Boda de Rosa”, no va poder assistir-hi. Peña es va adreçar als productors als quals els va dir que era conscient que “no caic bé”, però els va precisar que “heu de pensar que els actors i actrius no som persones que ens limitem a llegir un text, som talent i quelcom més”, i per això els va demanar que “no ens tingueu por.”

La gavanenca també va tenir de paraules de reconeixement per als guionistes, sense els quals, va dir, “no seríem res” i, en aquest sentit, va destacar “el talent de Pedro Coira, creador del meu personatge de jutgessa que ha estat un regal a la meva vida”. Acte seguit va subratllar que ni aquest, ni cap projecte veuria la llum sense els productors, per aquesta raó dedico el premi a la productora de Hierro i a Movistar. Ells han estat per a mi mestres de cine i de vida.”

Redacció / Fotos-Vídeo: Premis Forqué