El productor castelldefelenc Alizzz guanya tres Latin Grammy

Imprimeix

“Significa un reconeixement molt gran, el màxim que pots tenir, de la cultura musical llatina”, ha dit

El productor Cristian Quirante, conegut en la indústria musical com Alizzz, ha guanyat tres premis en la 22a edició dels Latin Grammy, que es van celebrar anit a Las Vegas (Estats Units), per la seva participació en l'àlbum 'El madrileño', de C. Tangana. L'àlbum es va emportar tres guardons, tot i que tècnicament només dos d'ells li van correspondre al cantant espanyol per les regles dels Latin Grammy: millor cançó alternativa ('Nominao') i millor cançó pop-rock ('Hong Kong'). En canvi, el seu productor Alizzz va figurar com a guanyador en aquestes dues categories i també en la de millor enginyeria d'enregistrament d'un àlbum, igualment per 'El madrileño'.

E MHo2IX0AY cjN

En declaracions a Catalunya Ràdio, Alizzz ha expressat la seva incredulitat per guanyar tres dels premis dels sis als quals estava nominat, i ha assegurat que encara hauran de passar “uns dies per adonar-me del que significa tot això”. De totes maneres, Cristian Quirante, nascut i resident a Castelldefels, sí és conscient que “significa un reconeixement molt gran, el màxim que pots tenir, de la cultura musical llatina”. 'Havíem tingut molt èxit comercial i molt reconeixement per part de la premsa, però encara ens faltava reconeixement per part de la cultura en si, i aquest és el més gran i significa molt”, ha afegit, que encara no sap quines portes li pot obrir l'haver rebut aquests tres guardons.

FAZaLbcVIAI1F6Q

E HARwxWEAM8LZd

A una setmana que es publiqui el seu primer disc en solitari, 'Tiene que haber algo más', al que, confessa, “he dedicat molt temps i m'ho he 'currat' molt”, Alizzz espera que el reconeixement dels Latin Grammy li serveixi “una mica de trampolí perquè l'escolti més gent”. El disc compta amb les col·laboracions del mateix C. Tangana, Amaia i Rigoberta Bandini.

E 3ubDxWQAAa34h

Cristian Quirante és un músic i productor que barreja estils diferents, com a pop, house, R&B, trap, dancehall o reggaeton, i a més de fer-ho per a C. Tangana, ha compost temes per Rosalía, Becky G, Doja Cat, Lola Índigo, Aitana i Amaia, entre altres artistes.

Redacció / Fotos: Alizzz