‘Madame Bovary’ encapçala la nova temporada del Teatre Auditori

Imprimeix

Ana Belén arribarà a Cornellà el 17 novembre per a oferir un concert on el protagonista serà el seu darrer àlbum, ‘A los hombres que amé’. I l’obra teatral ‘Violines y Trompetas’ posa el to còmic  a la nova programación, amb Joan Pera, Lloll Bertran, Ferran Rañé i Anna Gras com a intèrprets, el 25 de novembre.

Es tracta d’una programació que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà amb l’objectiu de promoure la cultura portant a la ciutat espectacles de qualitat a preus assequibles.

Per aquesta temporada es pot adquirir un abonament especial per a tots quatre espectacles per 80€ o bé un abonament opcional per a tres i dos dels actes programats. Les entrades ja estan a la venda i com a novetat es poden aconseguir descomptes especials per a grups a partir de deu espectadors.

‘Madame Bovary’ serà el primer espectacle de la nova temporada a L’Auditori de Cornellà el proper 7 d’octubre a les 19h. Pentación Espectáculos produeix aquest muntatge dirigit per Magüi Mira amb Ana Torrent, Juan Fernández, Armando del Río i Fernando Ramallo com a protagonistes amb versió escènica d’Emilio Hernández.

Els Amics de les Arts i Els Catarres el 27 d’octubre L’Auditori posa a l’abast del públic un espectacle conjunt on Els Amics de les Arts i Els Catarres seran protagonistes.

D’una banda, Els Amics de les Arts presentaran a la ciutat el seu darrer treball ‘Espècies per catalogar’ amb dotze noves cançons que formen una joia pop.

D’altra banda, Els Catarres presenten la Gira Bandarra 2012 i creixen en els directes amb un trombonista, una trompeta i un percussionista que fan que els seus concerts guanyin en força i siguin més festius i divertits.

‘A los hombres que amé’ La cantant Ana Belén presentarà el 17 de novembre el seu últim treball, que expressa el seu agraïment als homes amb els quals ha compartit somriures, inquietuds, esperances, alegries i saviesa. Així defineix Ana Belén ‘A los hombres que amé’, el seu nou àlbum després de quatre anys de silenci. L’artista recrea cançons de 14 dels seus compositors favorits.

 ‘Violines y Trompetas’ Joan Pera, Lloll Bertran, Ferran Rañé i Anna Gras, sota la direcció de Miquel Gorriz en una comèdia que ja va ser tot un èxit quan es va estrenar l’any 1977. Ara torna el 25 de novembre per fer mostrar les vivències de tres músics de cambra que comparteixen professió i també objectius amorosos.

Redacció | Foto: Arxiu