Darren Hayman i La Casa Azul encapçalen l’Altaveu 2012

Imprimeix

Els Amics de les Arts presentaran el seu nou disc, "Espècies per catalogar", mentre que La Casa Azul, un grup liderat per Guille Milkyway, portarà un espectacle de llum i tecnologia.

Grups de fora

El certamen recupera la presència internacional amb la presència dels britànics Darren Hayman i The Whip, una banda més orientada a la pista de ball que no el pop-folk del primer.

La programació continua amb Txarango, saba nova de mestissatge i fusió de reggae, son i notes de rumba d'una gran classe musical i literària; L'Orquestra Àrab de Barcelona, sons nord-africans amb arrels catalanes; Mendetz, pop amb sintetitzadors i guitarres contundents, i Las Migas, reines del flamenc renovat.

Com és habitual, també hi ha un apartat dedicat a l'Altaveu Frontera, amb l'objectiu de promoure autors emergents, en aquesta ocasió el pop d'autor de Tona Gafarot, Albert Freixas, Esther Condal i Yacine & the Oriental Groove. Tots ells estaran acompanyats d'uns convidats de luxe: els swingers Los Mambo Jambo i el pop-rock peculiar dels Manos de Topo.

Més info: http://www.festivalaltaveu.cat/index.php

Redacció | Foto: Arxiu