Ramon Mirabet ofereix un concert inclusiu per a sords

Imprimeix

El cantautor santfeliuenc ho farà amb un intèrpret de signes i en un local amb bucle magnètic

El cantautor de Sant Feliu de Llobregat, Ramon Mirabet, oferirà demà un concert inclusiu per a persones sordes, amb intèrpret de signes, al Centre Cultural Albareda de Barcelona, un local amb bucle magnètic, segons ha informat aquest dilluns enCantados, organitzadors del cicle.

mirabet 2

Després de la seva Gira del Mar, que ha recorregut Catalunya i Balears a bord d'un veler, Mirabet recalarà a Barcelona per interpretar cançons com 'Another Man Done Gone', 'For The Lady' i 'HappyDays', davant una audiència formada principalment per persones sordes.

El concert forma part del cicle encantats, que compta amb una intèrpret de signes sobre l'escenari i es completa amb l'entrevista amb el músic que realitza abans del concert la periodista Núria Martorell.

1200 1456332555 Ramon Mirabet foto Adria Costa 2016 029

Generalment, els assistents perceben les vibracions de la música gràcies als globus i motxilles magnètiques que reparteixen els organitzadors en l'entrada però, en aquesta ocasió i per primera vegada en el cicle, en concert se celebrarà en un local amb bucle magnètic que permet prescindir dels globus i motxilles.

Redacció / Fotos: R.M.