Levi Díaz representarà Espanya a Eurovisió Júnior 2021

Imprimeix

El cantant cornellanenc, de 13 anys, va ser el guanyador de La Voz Kids 6 i participarà en la dinovena edició del festival que se celebrarà a París el 19 de desembre

Després de guanyar La Voz Kids 6, Levi Díaz té un nou repte. Ha estat escollit representant d’Espanya a Eurovisió Júnior 2021, que se celebrarà a París el pròxim 19 de desembre. Amb només 13 anys, el cornellanenc espera enlluernar de nou, ara a la resta del continent. RTVE ja treballa amb l’elecció de la cançó que interpretarà en l’escenari de la Seine Musicale.

Captura de pantalla 2021 09 20 a las 16.16.20 bona

L’edició d’enguany

A diferència de Polònia 2020, els organitzadors (France Télèvisions i la UER), volen tornar a celebrar l'espectacle en directe, complint amb totes les mesures de seguretat enfront de la Covid-19. La capital francesa rebrà a les 19 delegacions que formaran part del concurs enguany.

A més d'Espanya, Portugal i Alemanya també han revelat el nom dels seus candidats: Simão Oliveira i Pauline, que serà la segona representant germànica en la història del concurs amb el tema "Imagini us". La resta de països que intentaran emportar-se el mini micròfon de vidrel són Albània, Armènia, l'Azerbaidjan, Bulgària, França, Geòrgia, Itàlia, Irlanda, Kazakhstan, Macedònia del Nord, Malta, Països Baixos, Polònia, Rússia, Sèrbia i Ucraïna.

Redacció / Fotos: A3