Rosalia llueix el mocador de Manila a la Met Gala de Nova York

Imprimeix

La cantant sesrovirenca va rebre ahir a la nit el premi en la categoria llatina dels premis MTV VMA

Rosalía va portar aquest dilluns un conjunt vermell amb serrells inspirat en el mocador de Manila per al seu debut en l'exclusiva gala del Metropolitan Museum of Art (Met Gala) de Nova York.

“Està inspirat en el mocador de Manila, que és molt popular a Espanya. Mira aquests serrells!”, va dir la premiada artista a l'actriu Keke Palmer, presentadora de l'esdeveniment, sobre la seva impactant imatge, signada pel dissenyador Rick Owens.

rosa lia 2

La sesrovirenca va posar a les escales del museu lluint unes botes altes amb plataforma i taló transparent, uns 'shorts' i un 'top' que envoltava les seves espatlles com un mocador de Manila, estenent-se en una cua de diversos metres adornada amb serrells.

La Met Gala seguia avui una temàtica de moda nord-americana i la cantant va dir estar “celebrant que hi ha molts dissenyadors preciosos i increïbles” al país, dels quals va assegurar que Owens és el seu favorit i per això l'havia triat per a la seva estrena.

Rosalía anava a assistir per primera vegada al maig de l'any passat a la considerada 'festa de l'any' de les celebritats als Estats Units, com va revelar llavors, però la pandèmia va obligar els organitzadors a cancel·lar-la.

rosa lia 3

La cantant, que ha assistit recentment a la Setmana de la Moda de Nova York, es va deixar veure aquest dilluns gaudint per fi de l'esdeveniment benèfic al costat de les models Kendall Jenner i Gigi Hadid. A les seves xarxes socials va mostrar detalladament el 'look' de la nit i va incloure una foto de Lola Flores amb un vestit blanc i mocador de Manila a la platja.

Rosalía va rebre ahir a la nit el premi en la categoria llatina dels premis MTV VMA, que es van celebrar a Brooklyn, per la seva col·laboració 'Lo Vas a Olvidar' amb Billie Eilish, encara que no va estar present a la gala.

Redacció / Fotos: Rosalía