Levi Díaz torna a La Voz Kids per la porta gran

Imprimeix

El jove cantant cornellanenc, guanyador de La Veu de Cornellà en la categoria de ‘Joves’, participa en el concurs televisiu d’Antena 3

Aquesta vegada és la bona. Levi Díaz torna a participar La Voz Kids 2021. Amb només dotze anys s’ha fet un lloc destacat entre les millors veus del concurs televisiu de l’edició d’aquest any. La primera vegada va quedar eliminat a l’’Audició a Cegues’, el 2019. Aquest cop però, el cornellanenc del barri del Pedró ha aconseguit superar-se i, actualment, està immers en la fase de ‘Batalles’. Aquest divendres 25 de juny (22h), a Antena 3, té la gran oportunitat d’arribar als ‘assalts’ si supera la prova.

Captura de pantalla 2021 06 25 a las 6.40.45

“Jo vull que vegin que no m’he donat per vençut i m’he tornat a presentar i no em rendeixo. El millor de tot és gaudir del moment”, explica Díaz. El jove cantant del Baix Llobregat explica que “volia que es girés Melendi, perquè ell em va animar que em tornés a presentar i estic aquí per ell.”

Captura de pantalla 2021 06 24 a las 17.43.38 bona

La seva simpatia, saber estar en un escenari i la gran veu que té són els ingredients necessaris per intentar guanyar el concurs. Levi Díaz, amb Melendi i Beret com a Vocals Coaches, vol demostrar la seva vàlua. Des de La Premsa del Baix li donem tot el suport perquè pugui fer realitat el seu somni.

Acte de La Veu de Cornellà

D’altra banda, l’Auditori de Sant Ildefons acollirà el pròxim 2 de juliol un acte on els cantants premiats de la primera edició de La Veu de Cornellà es reuneixen de nou en un disc en format digital. Està format per un total de vuit pistes, set d'elles interpretades individualment per cadascun i cadascuna de les premiades, més una cançó col·lectiva original, composta especialment per l’Òscar Larios. L’acte és obert al públic.

52950147 380580462496913 1900561880754159616 n bona

Tots els assistents rebran el CD promocional i podran escoltar als guanyadors interpretant en directe les cançons del disc. Cal però fer una reserva prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el nom, telèfon i número d’entrades (amb un màxim de dues per reserva).

Representants baixllobregatins

A més del cornellanenc Levi Díaz, a l’edició d’aquest any també participen o han participat Lucas Mesa (Viladecans), Ainara Manzano (Sant Boi), Erik Verdier (Sant Boi) i Núria Humaran (Viladecans).

 

Redacció / Fotos: Antena 3