Els 10 millors espais per conèixer el Baix Llobregat

Imprimeix

image007

logo tc png

 

 

 

 

La comarca a través dels seus espais més característics i emblemàtics

Tenim ganes de passejades i paisatges diferents, i amb la idea de defugir dels espais amb molta gent, busquem entorns oberts per gaudir del Baix Llobregat.

  1. Catalunya en Miniatura (Torrelles de Llobregat)

Un circuit de maquetes a escala que ens apropa a un grapat de monuments del país. Com si fóssim gegants, coneixerem tots els detalls de la Sagrada Família, la Catedral de Girona o el monestir de Poblet. (enllaç)

  1. El Museu de les Matemàtiques de Catalunya (Cornellà de Llobregat)

L'únic museu en el seu àmbit al país, i una visita perfecta per engrescar-nos en l’afany de saber entre números, formes i geometries. (enllaç)

museumatemàtiques

El Museu de les Matemàtiques de Catalunya / Foto: Turisme Baix Llobregat

  1. El delta del Llobregat

Els municipis del Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà i Sant Boi de Llobregat comparteixen xarxa d’espais protegits, on s'hi fan visites guiades per conèixer les aus migratòries i la vida que alberga la zona. (enllaç)

  1. Les coves del Salnitre (Collbató)

A través d’un recorregut entre estalactites, estalagmites i columnes podrem conèixer l’hàbitat dels primers pobladors de la zona de Montserrat. (enllaç)

coves de collbató

Les Coves de Salnitre / Foto: Turisme Baix Llobregat

  1. Esbarjo assegurat al Canal Olímpic (Castelldefels)

L’equipament ofereix diversos tipus d’activitats a l’aire lliure, tant lúdiques com esportives, entre les quals hi ha espais enjardinats, camps de futbol, de voleibol i de tir amb arc. (enllaç)

  1. El Centre de Recuperació d’Animals Marins - CRAM (El Prat de Llobregat)

Per conèixer les espècies marines que viuen (algunes, sobreviuen) al Mediterrani, una visita al CRAM és obligada. Hi podrem descobrir com ajudar a preservar els ecosistemes marins. (enllaç)

cram

El Centre de Reucperació d'Animals Marins / Foto: CRAM

  1. Veure aterrar i alçar el vol dels avions de l’aeroport

T’agrada l’spotting? Llavors has de saber que al Prat de Llobregat hi ha diversos miradors, amb bancs de butaca inclosos, on gaudir d’aquesta nova disciplina sense perdre’t cap detall.

  1. Els Museus de Can Tinturé i La Rajoleta (Esplugues de Llobregat)

Per viatjar pel disseny dels paviments i, en concret de les rajoles, i descobrir el llegat ceramista d’Esplugues. (enllaç)

museus esplugues

Els Museus de Can Tinturé / Foto: Turisme Baix Llobregat

  1. La Cripta Gaudí de la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló)
És l'església i el laboratori creatiu on Antoni Gaudí va idear, entre altres, la Sagrada Família. S’ubica dins de la Colònia Güell, que agrupa un munt de detalls modernistes. (enllaç)
  1. El Museu de les Aigües (Cornellà de Llobregat)

Conèixer el cicle de l’aigua i com en fem ús és aprendre a valorar un recurs que, per molt que pugui semblar el contrari, no és infinit. (enllaç)

logos