Rosalia sorprèn amb una col·laboració amb Oneohtrix Pont Never

Imprimeix

Està la línia de què ja va fer amb The Weeknd

La cantant sesrovirenca sorprèn les seves xarxes socials amb el llançament d'una cançó amb una col·laboració sorpresa al costat d'Oneohtrix Point Never, el pseudònim de Daniel Lopatin, amb el qual ha fet una nova versió de 'Nothing's Special'. Es tracta d'una nova col·laboració, en la línia de què ja va fer amb The Weeknd. Lopatin és un músic experimental que també ha col·laborat amb The Weeknd, FKA Twigs, Anohni, Ishmael Butler o Tim Hecker.

Amb una veu matisada amb so tecnològic, l'artista va donar a conèixer aquesta nova versió a través de les seves xarxes socials, mentre en un text revela la seva admiració per Lopatin a qui va conèixer el Nadal de 2018, moment en el qual ja van començar a buscar nexes d'unió amb la seva música.

“Avui celebro la teva música cantant una de les teves cançons perquè sempre et vaig admirar, l'energia en les teves cançons, la bravesa i el teu punt de vista en la música”, diu. “Ets una de les persones més divertides i brillants que he conegut en la meva vida. No puc esperar per seguir fent més música junts'”, i acaba amb 'Abrazos' (en espanyol), per acabar firmant 'Rous'.

Redacció / Foto-Vídeo: Rosalía