Setze països presenten 180 obres a la Biennal de Ceràmica d’Esplugues

Imprimeix

Des de l’Ajuntament d’Esplugues han destacat que la mostra ha acoseguit enguany un rècord de participació i ha consolidat de manera decisiva el seu caràcter internacional.

Els països de procedència dels artistes són Japó, Portugal, Alemanya, Itàlia, Israel, Bèlgica, Xile, Taiwan, Suècia, Irlanda, Equador, Croàcia, Holanda, Malàisia, Egipte i Espanya. Un total de 29 dels participants són de Catalunya i 30 de la resta d’Espanya.

30 obres finalistes

El passat 11 de juliol, el jurat –integrat per la ceramista M. Teresa Capeta, el president de l’Associació de Ceramistes de Catalunya i modelista Claudi de José i el crític d’art Claudi Puchades– va realitzar la preselecció provisional, que va donar com a resultat una trentena d’obres que competiran en aquest certamen.

El 30 d’octubre es faran públics els tres premis de la Biennal de Ceràmica d’Esplugues: Premi Ciutat d’Esplugues, dotat amb 4.000 euros i patrocinat per Nestlè España S.A.; Premi Angelina Alós, de 3.000 euros, patrocinat per FIATC Assegurances; i Premi Pujol i Bausis, dotat amb 2.000 euros, patrocinat per Soler i Sauret S.A.

Redacció | Foto: Ajuntament