Estopa interpreta el tema principal de la tornada de ‘Los hombres de Paco’

Imprimeix

La cançó del duo cornellanenc, format pels germans Muñoz, sonarà tant en la capçalera de la sèrie com en els títols de crèdit dels nous capítols de la sèrie

El duo format pels germans Muñoz, Estopa, ha estat el triat per interpretar “El Madero”, la cançó principal de la icònica sèrie “Los hombres de Paco”, que tornarà en les properes setmanes a la petita pantalla amb nous episodis.

Atresmedia ha informat en un comunicat que la cançó estarà disponible en “totes les plataformes” a partir del pròxim dimecres i que sonarà tant en la capçalera de la sèrie com en els títols de crèdit dels nous capítols. És una cançó seqüela en la qual ofereixen amb mestratge un altre punt de vista d'un vell tema, ‘El Yonki’. En aquesta ocasió, la cançó s'explica des del punt de vista del ‘madero’”, ha apuntat la productora.

EyyTgOEXABAKPPs

El duo de Cornellà de Llobregat presenta també el videoclip, on podrà veure als germans Muñoz cantant el tema i imatges de Paco, Mariano i Povedilla (personatges interpretats per Paco Tous, Pepón Nieto i Carlos Santos, respectivament), acompanyats per imatges de la nova temporada de la ficció.

Ajornament

D’altra banda, els Estopa s’han vist obligats a ajornar la seva gira de promoció fins al 2022, a causa de la situació pandèmica de la COVID-19. Segons un comunicat, les entrades adquirides seran vàlides per a les noves dates, excepte els concerts de Granada i València que, en canviar de recinte, es tornaran les entrades.

EwxDAy7WQAMSOdK

Les excepcions seran els festivals de música com Starlite, Stone & Music o Cap Roig, ja que el seu format permet seguir el protocol de seguretat.

Redacció / Fotos: Estopa