La Passió d’Olesa oferirà tres funcions presencials

Imprimeix

Per primera vegada totes les funcions seran en horari de tarda i s’emetrà per internet

La Passió d'Olesa de Montserrat tornarà a representar-se aquest any després de la cancel·lació de la passada edició per la pandèmia de la COVID-19 amb un nou format adaptat en el qual s'oferiran tres funcions presencials de menor durada que també s'emetran per internet. Les dates de representació seran els dies 2, 11 i 18 d'abril i per primera vegada totes les funcions seran en horari de tarda (18.30 hores).

En un comunicat, l'entitat baixllobregatina ha explicat que la versió de la Passió d'Olesa 2021 durarà aproximadament una hora i quart, no tindrà entreacte ni hi haurà escenes multitudinàries i la dramatúrgia s'ha adaptat per concentrar els quadres més significatius i emotius. Una altra de les novetats és que per primer any la Passió es podrà veure en directe per internet des de qualsevol lloc del món, amb subtítols en castellà i en anglès.

iwYPyolE

“La Passió d'Olesa ha fet l'aposta de fer arribar l'espectacle a tot arreu per canals digitals perquè les persones que no puguin desplaçar-se al teatre -per raó de mobilitat o per formar part de col·lectius més vulnerables, com les persones majors- també tinguin l'oportunitat de veure-la, fins i tot des de fora de Catalunya”, ha subratllat l'entitat.

L'accés a l'emissió en línia de l'espectacle es podrà adquirir a través de la web de la Passió d'Olesa.

Redacció / Fotos: La Passió d’Olesa