Tanca el quart festival Dansa Metropolitana amb 15.800 espectadors

Imprimeix

En aquesta edició han participat els municipis baixllobregatins de Cornellà, Esplugues, El Prat i Viladecans

El festival Dansa Metropolitana ha tancat la seva quarta edició amb un total de 15.800 assistents als 90 espectacles programats i 240 activitats en deu ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona, que han apropat aquesta especialitat artística a la ciutadania des de principis d'aquest mes.

Ewo3nCEXEActbO0

Segons dades de l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), els espectacles que s'han pogut veure a l'interior de les sales han tingut uns 10.000 assistents, el 85% aproximadament de l'aforament, una xifra que els organitzadors posen en valor, ja que el 2019, sense les restriccions de la pandèmia, l'ocupació va ser del 77%.

El cicle es va iniciar el passat 5 de març i va finalitzar ahir diumenge 21 de març encara que, fora de les dates oficials, també inclou l'espectacle que Wim Vandekeybus, una de les grans figures de la dansa internacional, oferirà entre el 25 i el 27 de març en el Mercat de les Flors de Barcelona, amb totes les entrades venudes.

dansa final 2

Els espectacles més vistos en aquesta edició han estat els del Ballet de Lorraine, Andrés Corchero, Sol Picó i José Manuel Álvarez.

La Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona han recolzat aquesta iniciativa, que es materialitza gràcies a la implicació dels teatres i programadors de dansa de les ciutats que participen. Badalona, Barcelona, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet i El Prat de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans han participat en aquesta edició, a la qual s'ha sumat per primera vegada Terrassa.

Redacció / Foto: Dansa Metropolitana