L'exposició "Feminista havies de ser" a Cornellà de Llobregat, tot un èxit

Imprimeix

La mostra, ubicada al Castell, ja ha superat les 2.000 visites i finalitzarà el 14 de març

Després de la gran acollida rebuda al Palau Robert de Barcelona, l’exposició ‘Feminista havies de ser’, organitzada per la Direcció General de Difusió del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda i comissionada per l’escriptora i activista Natza Farré va iniciar, el gener proppassat, la seva itinerància. 

Per iniciativa del seu Ajuntament, la primera destinació de la mostra ha estat el Castell de Cornellà de Llobregat, on l’èxit l’ha seguit acompanyant, i on se superaran, amb escreix, les 2.000 visites.

castell cornella

Més de seixanta grups escolars han visitat i treballat l’exposicióque es pot visitar fins al 14 de març. La mostra reivindica el feminisme d’una manera diferent i creativa. Cal destacar que les restriccions imposades  per la COVID-19 han provocat que no es poguessin atendre totes les sol·licituds rebudes per part dels centres escolars per visitar-la.

Després del seu pas per Cornellà, Feminista havies de ser prosseguirà la seva singladura a Lleida (del 7 d’abril al 16 de maig), a Manresa (del 27 de maig al 18 de juliol) i, finalment, a Tarragona els mesos de setembre i octubre.

Redacció / Fotos: Arxiu