Canvi de format en la nova temporada de La Passió d’Esparreguera

Imprimeix

L'espectacle, que no es va poder realitzar el 2020, es podrà veure el 27 de març, el 2, 11, 17, i 25 d'abril, i l'1 de maig

La Passió d'Esparreguera canviarà el seu format en la nova temporada 2021, amb un espectacle que es representarà en sis úniques dates i en un nou format reduït que passarà a ser d'1 hora i 45 minuts, i que concentrarà els moments més impactants.

ERJ8QOCX0AcsZuu

L'espectacle, que no es va poder realitzar el 2020, es podrà veure el 27 de març, el 2, 11, 17, i 25 d'abril, i l'1 de maig, en unes representacions que compliran amb el protocol COVID-19, marcant entrades i sortides, i mantenint una correcta ventilació, segons ha informat avui La Passió en un comunicat.

Altres novetats

En aquesta nova temporada, a l'elenc s'incorporaran Jaume Navarro en el paper de Jesús i Marc Carcassona en el rol de Sant Joan.

D5ZPn2LW4AEC6NV

A més, aquest any les representacions de la Passió incorporaran dos nous proyectores i focus LED que permetran efectes audiovisuals en l'espectacle, i el ciclorama del teatre serà una pantalla que crearà profunditat a l'escena i complementarà les escenografies.

Amb relació a la música, Anna Niebla s'estrenarà en la direcció musical, sent la primera dona que dirigeixi la música de l'espectacle, en alternança amb el director Héctor Martínez.

Redacció / Fotos: Ràdio Esparreguera-Passió d’Esparreguera