Viladecans acull les principals companyies catalanes d’art de carrer

Imprimeix

La setena edició de la jornada Espai de Carrer reunirà en línia dotze companyies i 235 professionals de la programació cultural

Viladecans torna a ser la capital cultural catalana. La setena edició de la jornada de contractació d’arts de carrer Espai de Carrer arriba fidel a la seva cita anual demà, dimarts 16 de febrer, en una edició especial en línia, a causa de les restriccions actuals per la pandèmia de la COVID-19. Mantenint un format al més similar possible a les anteriors edicions, es podran veure les propostes de dotze companyies d’arts de carrer, amb una àmplia varietat de formats i gèneres.

Madame gauc 1 400x400

Aquesta jornada, que serà presentada per l’alcalde Carles Ruiz, comptarà amb la participació de 235 professionals del sector d’arreu de Catalunya, principalment de l’àmbit municipal, que tenen en Espai de Carrer una oportunitat per seleccionar noves propostes que ompliran les seves programacions escèniques d’arts de carrer. Les sis anteriors edicions de la jornada van reunir un total aproximat de 900 professionals, amb una tendència ascendent que s’ha consolidat any rere any.

Foto Jet Lag 768x474

En aquesta edició tan especial, es mantindrà el caràcter d’espai de contacte entre companyies i professionals del sector, amb la voluntat de contribuir a dinamitzar econòmicament un sector que ha patit molt directament les conseqüències de les restriccions per la pandèmia. Les anteriors edicions d’Espai de Carrer han generat fins al moment un volum de 260 contractacions directes.

efectorr

Les companyies participants en aquesta edició són Cia. Alta Gama, con l’obra "Mentir lo Mínimo", Puntmoc ("Dogma"), Kerol (“Welcome to my Head”), Efecto R ("It is there. Around the corner"), Losin'FormAlls ("Aperitivo"), El Circ Petit ("CircCubic-Racons d'interacció de circ"), Toc de Fusta ("L'atelier"), Hotel iocandi ("Peix"), Iluya ("Jet Lag"), Magí Serra & Anamaria Klajnšček (“Cossoc”), Madame Gaüc ("Fil") i Júlia Farrero, amb "Teia".

Espai de Carrer és una coproducció de l’Ajuntament de Viladecans, el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans i l’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

Redacció / Fotos: Arxiu