Alfred García torna al panorama musical amb ‘Los Espabilados’

Imprimeix

La cançó, amb lletra, música i produïda integrament pel cantant pratenc acompanyarà la sèrie de Movistar del mateix títol amb un estil similar al de Harry Styles o Shawn Mendes

Després d'un any de descans, retirat de la música i dels focus, Alfred García ha publicat la seva nova cançó 'Los espabilados', que acompanyarà la sèrie de Movistar del mateix títol creada per Albert Espinosa i que constitueix el primer avanç del seu segon treball discogràfic, que veurà la llum l'any que ve. Seguint l'estil pop-rock que ja tenia el seu debut, '1016', i sense perdre la seva marca personal i estil propi, el pratenc torna al panorama musical a través d'un estil similar al de Harry Styles o Shawn Mendes.

EruoLAXXIAI 5rI

La cançó, amb lletra, música i producció íntegra del propi català, és un regal que aquest dedica al record del seu amic Pablo, “un espavilat que des d'on sigui, il·lumina la meva vida'”, segons escriu en el seu compte oficial d'Instagram després d'haver presentat la cançó, que ja està disponible a totes les plataformes.

Videoclip

Juntament amb el llançament de la cançó també s'estrena el videoclip rodat entre el Prat de Llobregat, el Regne Unit i els Estats Units, on els actors de la sèrie Álvaro Requena, Marco Sanz, Sara Manzano, Aitor Valadés i Héctor Pérez hi han participat. El seu guió està escrit per Albert Espinosa, Alfred García i el director de cinema australià Geoffrey Cowper, qui a més s'ha encarregat de la realització.

Amb nou look, Alfred passeja per la platja acompanyat dels protagonistes de la sèrie, que corren darrere seu fins a veure com acaba surant en el cel literalment, mentre s'intercalen imatges del tràiler de la ficció de Movistar amb la interpretació de la cançó en un concert sota la pluja.

Segons ha revelat la discogràfica Universal Music en una nota, l'amistat entre l'escriptor i el cantant va sorgir en una trobada inesperada. “Vaig conèixer Albert Espinosa el 21 de juny de 2017 en un concert”, recorda l'intèrpret de “Que nos sigan las luces”.

ErZVVANXMAESBp4

“Estava passant per una depressió gegant per la pèrdua del meu cosí Daniel, que va morir de càncer uns mesos abans. La depressió em paralitzava, però els llibres i la música em feien oblidar-me d'aquesta veu anomenada 'ansietat'. Aquell dia vaig conèixer l'Albert en un concert i va començar la nostra amistat”, explica.

Va ser fa un any quan el català va rebre la trucada d'Espinosa perquè compongués la cançó de la seva propera sèrie, que aborda “les malalties mentals en nens i adolescents.”

702W8u0r

“Aquesta cançó no és només perfecta per a aquesta sèrie d'aventures, sinó que, a més, t'ajuda perquè mai oblidis que cal ser diferent, i lluitar contra aquells que desitgen que siguem tots iguals”, afegeix el creador de la ficció.

La sèrie 'Los espabilados' s'estrenarà el proper 29 de gener, com a resultat de la col·laboració amb Dynamo Audiovisual, i està inspirada en la novel·la escrita pel propi Espinosa, 'Lo que te diré cuando te vuelva a ver’.

Redacció / Fotos: Alfred García