L’olesà Llorenç Petràs guanya el Gourmand World Cookbook Awards

Imprimeix

L’obra ‘Comer setas’ ha estat guardonada en la categoria de 'Millor llibre de bolets i fongs'

Els prestigiosos Gourmand World Cookbook Awards, considerats els Oscars de les publicacions gastronòmiques, han premiat en la categoria de 'Millor llibre de bolets i fongs' l'obra 'Comer setas', de l’olesà Llorenç Petràs, publicada per Planeta Gastro. 'Comer setas' és un llibre gairebé enciclopèdic sobre el món dels bolets i els fongs. El volum recorre els principals bolets comestibles que existeixen, anècdotes, curiositats i secrets de cuina, i introdueix el lector en les cuines d'alguns restaurants emblemàtics per oferir un ampli receptari que permeti treure'n el màxim partit als fogons.

rps20200828 124306

Petràs té, des de fa gairebé mig segle, una parada de bolets, Bolets Petràs, al Mercat de la Boqueria de Barcelona, i la seva empresa està ubicada a Olesa de Montserrat -actualment la dir¡geix el seu fill-. A més s'ha convertit en una institució per als paladars més sibarites d'Espanya.

petras

Des del 1995, els Gourmand World Cookbook Awards reconeixen els millors treballs editorials del món sobre gastronomia i vi, tant a nivell imprès com digital i televisió. Els premis van ser fundats el 1995 per Edouard Cointreau i aquest any han competit 188 llibres de 175 països en diferents idiomes. 

Redacció / Fotos: Arxiu