El Prat, Sant Feliu i Sant Boi, municipis que acullen el projecte Sala CAT

Imprimeix

Amb entrades a preus assequibles, el públic podrà assistir a concerts d'uns noranta artistes musicals

Sala CAT, el projecte creat pel departament de Cultura i l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) per impulsar el teixit musical català, oferirà a partir d'avui dilluns i durant desembre més de vuitanta concerts a trenta-set sales d'una quinzena de ciutats.

Amb entrades a preus assequibles, el públic podrà assistir a concerts d'uns noranta artistes, entre d'altres, Albert Pla, Dani Nel·lo Quartet, Ferran Palau, Gemma Humet, Joan Garriga, Santero i els Muchachos (en acústic) o Vegüenza Ajena i Yehosuá Escobedo Latin Vibes, segons un comunicat fet públic aquest dilluns.

Eoosk1PXIAEg9Ha

La intenció dels artífexs de la iniciativa és “reactivar el circuit de concerts en sales privades i donar suport i generar activitat entre els agents de la cadena de la música en directe”, molt afectats per la crisi de la pandèmia de coronavirus.

Les sales són de municipis de Barcelona, el Prat de Llobregat, Girona, l'Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Sabadell, Salt, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Tarragona, Valls i Vilafranca del Penedès.

EoeJKb3XMAABBkG

La inversió total del departament de Cultura és de 250.000 euros, a través d'una subvenció exclosa de concurrència vehiculada a través del Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), que seran distribuïts per l'ASACC. Per rebre l'ajut, les sales hauran de fer un mínim de dos i un màxim de sis concerts, amb un aforament màxim del 50%.

L'ASACC garantirà que tots els espais compleixin amb les mesures sanitàries establertes per les autoritats i es farà càrrec de les contractacions de tot el personal involucrat en els concerts, des de músics que no siguin autònoms o no disposin d'estructura a acomodadors i la resta de personal tècnic.

Redacció / Fotos: Arxiu