A4 Cordes porta la música clàssica a Terrassa i Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

Interpretarà peces de diferents compositors com Johann Sebastian Bach i Joaquín Turina, d’altres compositors i de bandes sonores conegudes així com nadales populars

Sant Boi Camerata Orquestra de Cambra A4 Cordes, una de les més reconegudes a la nostra comarca, té previst celebrar dos concerts durant les festes nadalenques a la seva ciutat i a Terrassa.  

010 Joan Horrit Viladomat

L’Auditori Municipal de la ciutat egarenca serà escenari, el proper 12 de desembre i a partir de les 19 hores, d’un  concert extraordinari de Nadal de música clàssica centrat en les figures de Johann Sebastian Bach i Joaquín Turina amb un programa insòlit i una formació on es podrà veure l'orquestra de Cambra amb un majestuós piano de cua a l'escenari. Com a obertura per a aquesta inaudita festa musical  s'interpretarà un recull de peces de música clàssica de diferents compositors seguit del concert en Fa menor BMW 1056 de Bach, la Rapsodia Simfónica Op. 66 de Turina i acabant la vetllada amb les bandes sonores més conegudes i nadales populars. Un gran concert sota la batuta del director Càndid Rodríguez i amb la pianista Ingrid Cusidó per celebrar els més de quinze anys que l'orquestra funciona. El concert està emmarcat en la programació del Terrassa Música Clàssica (TMC).

007 Joan Horrit Viladomat

La segona cita serà a l’Auditori de Can Massallera de Sant Boi de Llobregat (18.30 hores). Un concert de Nadal de música clàssica també centrat en les figures de Johann Sebastian Bach i Joaquín Turina. Hi ha previst la participació del director Càndid Rodríguez i la pianista Ingrid Cusidó.

Entrades:
https://www.entrapolis.com/tickets/concert-de-bach-turina-i-suite-de-nadal
<https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fwww.entrapolis.com%2Ftickets%2Fconcert-de-bach-turina-i-suite-de-nadal&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNFLHr25Da0kBv-JJzvB-LUOntucnQ>

Radiografia

Sant Boi Camerata Orquestra de Cambra A4 Cordes va néixer oficialment l’octubre de 2004. És una formació que funciona autònomament i està formada principalment d'instruments de corda (orquestra de cambra) encara que puntualment s'amplia amb instruments de vent. L'objectiu principal és el de donar possibilitats de professionalització als joves amb nivell que no tenen encara la possibilitat de participar en orquestres professionals. Actualment la componen vint-i-cinc músics amb Jordi Moreno com a concertino, més el seu director en Càndid Rodríguez.

DSC 0193 bona

Sant Boi Camerata ha tingut l'oportunitat de tocar en espais com el Palau de la Música Catalana, el Petit Palau, la Cripta de la Colònia Güell, el monestir de Montserrat, la Universitat de Barcelona i la Torre Benviure. Des dels seus inicis ha portat la seva música a municipis com Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Cornellà, Sant Vicenç dels Horts, Castelldefels, Barcelona, Olesa de Montserrat, Vacarisses, Berga, Guardiola de Berguedà, Bagà, Banyoles, Sabadell, el País Basc, i Irlanda.

Redacció / Fotos: Sant Boi Camerata Orquestra de Cambra A4 Cordes