La Passió d’Olesa vol portar l’espectacle a casa

Imprimeix

Ha engegat una campanya de Verkami perquè tothom pugui gaudir de la representació que havia de veure's del 15 de març a l'1 de maig per transformar-se en una "llibreta del director" en quatre volums que s'editarà amb les aportacions recollides

La Passió d'Olesa no ha pogut pujar aquest 2020 a l'escenari, però l'espectacle que s'havia de veure del 15 de març a l'1 de maig vol prendre vida d'una altra manera, del tot inusual. L'entitat ha posat en marxa una campanya de Verkami sota el lema "La Passió d'Olesa de Montserrat 2020 (per emportar)" amb la qual es volen recollir fons per editar quatre llibrets que contenen tots els detalls de l'espectacle que s'havia previst per aquest any. Els volums tenen la forma d'una "llibreta del director" que conté les diferents escenes amb el corresponent repartiment, il·lustracions, esquemes d'escenografia i il·luminació i molts detalls més. (Accés a la campanya al portal de Verkami).

Entrada Jerusalem general

Els tres primers volums, d'unes 50 pàgines cadascun, són els que corresponen a cadascun dels tres actes de La Passió d'Olesa. El quart és el llibret de presentació del projecte i informació addicional de l'espectacle.

Modalitats i recompenses

Les persones que vulguin fer les seves aportacions a la campanya poden triar entre diferents modalitats, i segons l'escollida rebran diferents recompenses. Així, les aportacions poden anar des de 22 euros (un llibret a escollir entre els tres actes més el llibret del projecte) fins a 40 euros (els llibrets dels tres actes més el del projecte). També hi ha altres recompenses pensades per a empreses o comerços que vulguin sumar-se a la campanya. Tots els particulars, comerços i empreses que facin la seva aportació podran posar el seu nom, si ho desitgen, al llibret del projecte.

imatges verkami Passio Olesa recompenses

La transformació de La Passió d'Olesa 2020 en una "llibreta del director" parteix precisament d'una idea del director de l'espectacle, Ignasi Campmany, que s'ha encarregat de la maquetació i la il·lustració dels volums de forma totalment desinteressada. La proposta ha comptat igualment amb el suport d'altres persones que hi han posat el seu granet de sorra per fer que els llibrets puguin esdevenir realitat. A tots ells, La Passió d'Olesa de Montserrat els vol expressar un sincer agraïment per fer possible que aquest projecte pugui dur-se a terme. L'ànima i motor de l'entitat és la seva gent i aquest 2020 ha quedat demostrat una vegada més que és així.

imatge campanya Verkami La Passio d Olesa

Els diners recollits en la campanya de Verkami es destinaran majoritàriament a finançar la impressió dels llibrets. Una altra part dels fons anirà destinada a enviaments de les recompenses que hagin d'anar fora d'Olesa, i també es dedicarà part de l'import recollit a cobrir despeses de la segona iniciativa vinculada a aquest projecte de Verkami, que és una activitat dedicada a La Passió d'Olesa i la seva gent que s'està preparant el desembre de 2020. El restant serà per a impostos i despeses de producció i difusió de la campanya.

Redacció / Fotos: La Passió d'Olesa