Markus D assoleix un nou rècord Guinness en pintura aèria

Imprimeix

L’artista martorellenc es va enlairar a més dels 2.200 metres per retratar el coronavirus fusionat amb una colla castellera

Marc Armengol ‘Markus D,’  va aconseguir el seu segon rècord Guinness. L’artista martorellenc va pujar fins als 2.265 metres dins d’un globus aerostàtic i per retratar el coronavirus fusionat amb una colla castellera.

La Bustia Markus D globus 1 1536x1050

L’actuació va a la plana de Vic i va estar apadrinada pel periodista Vador Lladó. El quadre que el martorellenc va pintar es lliurarà a La Marató de TV3, que enguany va dedicada a recaptar fons per combatre el coronavirus. Armengol va preparar durant el darrer mes i mig la seva gesta. Markus D va superar el fred de primera hora del matí i va conjurar-se amb música d’una amiga especial per a ell. A més, el periodista Vador Lladó va ser-ne testimoni i va entrevistar-lo en directe mentre es trobava en plena acció.

Segona experiència

La primera vegada que es va atrevir amb pintura aèria va ser prop dels 500 metres però en aquesta ocasió ho ha fet més enllà dels dos quilòmetres. Ell mateix explica que va voler provar-se i va batre els seus pronòstics: “vam intentar pujar el més amunt possible, i la idea inicial eren només els 2.000 metres.”

la foto 4

El primer rècord Guinness del martorellenc va arribar fa dos anys, quan va pintar el quadre subaquàtic més gran en un temps de 50 minuts, a Palamós, un quadre amb Salvador Dalí com a protagonista.

Redacció / Fotos: Markus D