Castelldefels acull una trobada de la premsa gratuïta catalana

Imprimeix

La premsa gratuïta catalana és un cas únic a Europa per la seva forta implantació per arreu del país i per la seva aposta, des de fa anys, per la qualitat tant en els continguts com en els formats. Catalunya es un país amb gran tradició de gratuïts on hi conviuen diversos tipus de formats, periodicitats i continguts, que en molts casos es centren en un tipus de públic molt concret.

L'Associació Catalana de la Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals (ACPG) va constituir-se l'any 1997 amb la voluntat de ser l'interlocutor vàlid d'un col·lectiu que gaudeix d'una gran popularitat i difusió entre tots els sectors de la població.

Fa uns dies, l'alcalde, Manuel Reyes; la regidora de Comunicació, Sonia Motos (PP); i representants de l'ACPG es van reunir a l'Ajuntament de Castelldefels per l'organització d'aquesta iniciativa (foto). La jornada comptarà amb la intervenció de Reyes.

La iniciativa compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de l'Ajuntament de Castelldefels, i amb la col·laboració de XECC Xarxa Empresarial i Comercial de Castelldefels, del Grup Soteras i del Restaurant Mar Blanc.

Redacció | Foto: Ajuntament de Castelldefels