El III Festival Cinema Natura de Cervelló escalfa els motors

Imprimeix

Ja és obert la participació en el concurs Mòbil Films fins al dia 30 de setembre

El Festival Cinema Natura de Cervelló escalfa els motors. La tercera edició se celebrarà del 2 al 4 d’octubre al Centre Cívic l’Ateneu del municipi baixllobregatí. Les noves dates s’han concretat després de la suspensió del festival programat el passat mes de maig a causa de la pandèmia. Els organitzadors seguiran un protocol de seguretat i d’higiene per garantir la protecció de les persones participants. Sota el lema “Cinema, natura, acció!”, el Festival d’enguany torna a tenir coma objectiu aprendre a cuidar i respectar el medi ambient i el patrimoni que ens envolta mitjançant el setè art i donant cabuda a qualsevol gènere. Hi ha previst la projecció durant dos dies pel·lícules i curtmetratges internacionals. A la secció local participaran els curts rodats a Cervelló i les peces presentades al concurs Mòbils Films.

1558634513436

Concurs Mòbil Films

El concurs és obert a tothom, de forma individual o en grup, i es poden presentar curts d’entre 1 i 4 minuts que tinguin com a protagonistes la natura o el patrimoni de Cervelló i que estiguin enregistrats amb un mòbil o tauleta tàctil, en format mp4, a 1920x1080 píxels de resolució i en format horitzontal, deixant 5 segons en negre al final de la peça. Les gravacions a concurs s’han d’enviar al següent correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb les dades de les persones participants.

móvil

cartell concurs mobil films 2020

Les peces dels Mòbil Films es poden lliurar fins al dia 30 de setembre. Els Mòbil Films presentats es projectaran el dissabte 3 d’octubre i el públic decidirà el guanyador, i el film més votat es projectarà el dia de la gala, diumenge 4 d’octubre. A més el guanyador s’endurà una càmera Go-pro com a premi i el trofeu del festival en aquesta categoria.

Redacció / Fotos: Aj. Cervelló