Nova polèmica de Rosalía amb la cançó "Relación"

Imprimeix

La sesrovirenca participa, amb Daddy Yankee, J. Balvin i Farruko, en el vídeo remix de la cançó del cantant panameny Sech, que parla sobre el maltractament en la parella

Rosalía torna a estar en el focus de la polèmica. La cantant sesrovirenca protagonitza el remix i el videoclip de la cançó “Relación”, del productor i cantant panameny Sech, que parla del maltractament en una relació de parella, segons informa TV3. Rosalia hi col·labora al costat de grans noms del reggaeton com Daddy Yankee, J. Balvin o Farruko"Relación" parla d'una història de parella marcada pel maltractament i de la qual la víctima aconsegueix fugir, i el tema ha encès les xarxes socials. Algunes expressions han portat a malentesos, i mentre alguns entenen que s'hi fa apologia del maltractament, d'altres entenen tot el contrari.

download 1 rosalia ses

Una cançó que parla de sortir d'una relació marcada pels maltractaments i que ja ha encès les xarxes pel que diu la lletra. La cançó original de Sech només té uns mesos, però ja és una de les més escoltades a la plataforma TikTok. Després d'aquesta repercussió, Sech volia fer una nova mescla per reforçar la cançó i fer un vídeo "potent". Tots els artistes que hi apareixen tenen la mateixa participació en la nova versió de la cançó, un 15 %. I cadascú hi aporta el seu estil. De fet, al videoclip que acompanya la cançó, que fa servir un viatge per l'espai com a metàfora, cadascun dels intèrprets està encapsulat en el seu entorn, separat dels altres.

Redacció / Fotos: Arxiu