Elena Ferreiro, nova directora dels Serveis Territorials al Baix Llobregat

Imprimeix

La vicentina substitueix al càrrec a Francesc Ballester, que ha deixat el càrrec per motius personals i familiars

El Departament d’Educació ha nomenat Elena Ferreiro com a nova directora dels Serveis Territorials al Baix Llobregat, en substitució de Francesc Ballester. Ballester, que es va incorporar com a director el 27 de juny de 2018, ha deixat el càrrec per motius personals i familiars. La nova directora, de Sant Vicenç dels Horts, és llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació i diplomada en EGB en l’Especialitat Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona, i també mestra de català.

unnamed elena

Amb una experiència laboral de més de vint-i-tres 23 anys en l’àmbit de la funció publica, el 2018 es va incorporar al Departament d’Educació primer com a tècnica docent a la direcció general de Secundària i Batxillerat i, el 2019, com a tècnica docent a la direcció general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital, tasca que ha dut a terme fins al nomenament com a directora dels Serveis Territorials.

En l’àmbit docent, del 2009 al 2018 ha estat professora d’orientació educativa en diferents instituts del Baix Llobregat, essent l’Institut de Torrelles de Llobregat la seva darrera destinació, on es va incorporar el 2013. També va ser assessora LIC al Baix Llobregat entre el 2006 i el 2007. En educació primària, del 2000 al 2006, ha estat mestra especialista en música, en llengua anglesa i professora d’un centre de formació d’adults.

Redacció / Fotos: Arxiu-Google Maps