El 36è Concurs de Còmic Ciutat de Cornellà, en marxa

Imprimeix

Ja es poden votar les candidatures del 27è Premi Ivà a la o al millor historietista professional

S’obre la convocatòria del Concurs de Còmic Ciutat de Cornellà, que enguany arriba a la seva trenta-sisena edició. Un certamen que permet a il·lustradors i il·lustradores entre 12 i 30 anys poder presentar les seves obres inèdites i ser valorades per un jurat qualificat.

Es repeteixen les tres categories: la júnior, per a dibuixants que a data de 31 de desembre de 2020 tinguin entre 12 i 14 anys; la juvenil, per a joves que a finals d'any tinguin entre 15 i 17 anys; i la sènior, per a il·lustradors/es que a 31 de desembre tinguin entre 18 i 30 anys.

cornella acoge este ano edicion del tradicional concurso comics ciudad 1525882706192

Com sempre, el tema és lliure, però es demana que els personatges siguin originals, de creació pròpia i inèdita i que el contingut de les obres no atempti contra la dignitat de les persones i dels animals. Es poden presentar en català o castellà, en format DIN-A3 en blanc i negre o en color. Els treballs s'hauran d'enviar per correu postal al Departament de Joventut de l'Ajuntament de Cornellà, al c/ Mossèn Jacint Verdaguer 16-18 (baixos interior), 08940 Cornellà de Llobregat.

El termini per a presentar les obres acabarà el 4 de setembre de 2020 i després, totes les pàgines rebudes seran revisades i valorades per un jurat qualificat que determinarà les millors.

Premi Ivà

També ja es poden votar les candidatures del 27è Premi Ivà al/a la millor historietista professional. En aquesta ocasió, els candidats/tes són: l'Enrique Ventura, el Josep Homs, el Kap, el Max i la Montse Clavé. El vot popular decidirà qui és el/la professional que rep el premi enguany.

destacado comicscornella

Un any més, aquest concurs ofereix una plataforma a joves que s'inicien en aquesta disciplina, en un moment on moltes de les activitats relacionades amb els còmics han hagut de ser posposades o anul·lades per la situació sanitària actual.

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà-Arxiu