La Cripta de Gaudí de la Colònia Güell reobre a partir el 4 de juliol

Imprimeix

En un primer moment, la instal·lació estarà oberta dissabtes i diumenges de 10 a 15 hores

El Consorci de la Colònia Güell ha fixat el pròxim 4 de juliol com a data per reobrir la Cripta de la Colònia Güell a les visites del públic. Per promoure aquesta nova obertura, a totes les persones que durant els mesos de juny i juliol comprin la seva entrada a la pàgina web (http://gaudicoloniaguell.org/ca/) obtindran un descompte del 50% del seu preu i podran fer ús de la mateixa fins al pròxim 31 de desembre de 2020.

img memartinez 20180924 200845 imagenes lv terceros colnia gell consorci turisme k2jF U452013421606eJC 992x558LaVanguardia Web

Per fases

Aquesta reobertura es farà en diferents fases. En un primer moment, la Cripta estarà oberta dissabtes i diumenges de 10 a 15h. Per contra, el centre d’interpretació que acull l’exposició permanent de la Colònia Güell i la Cripta de Gaudí, en aquest primer moment romandrà tancat. Només estarà obert per a l’acollida de les persones visitants, la venda d’entrades i la botiga.

A mesura que es vagi ampliant l’horari d’obertura, així com la possibilitat de visitar l’exposició permanent s’anirà informant mitjançant les diferents xarxes socials i la pàgina web.

El Consorci de la Colònia Güell està format per l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, tots ells copropietaris de la Cripta de la Colònia Güell, més l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.

Redacció / Fotos: Arxiu