El Museu de les Matemàtiques inicia un cicle de conferències internacionals

Imprimeix

James Tanton serà el primer que intervindrà i també està previst la participació de Chris Brownell, Adrián Paenza i Caroline Ainslie

 

El Museu de Matemàtiques de Catalunya, amb seu a Cornellà de Llobregat, inicia avui un cicle de conferències internacionals en línia amb la intervenció de James Tanton, matemàtic, divulgador i pedagog (dijous 21 de maig, 19h). Aquesta serà la primera de les sessions internacionals online organitzades pel museu aprofitant els darrers compassos del confinament per la pandèmia de la COVID-19.

464dd611282e41afa6ae88afb290a64e

James Tanton és un matemàtic, divulgador i pedagog, i autor de llibres sobre matemàtiques, currículum i educació. Ha guanyat diversos premis en relació amb la seva tasca per promoure un ensenyament de les matemàtiques creatiu a tots els nivells educatius. Actualment treballa a la Mathematical Association of America. És també l’inspirador del Global Math Project i l’Exploding Dots amb milions de participants de tot el món.

Els altres participants del cicle, amb cita els propers dijous fins al 18 de juny, són Chris Brownell, Adrián Paenza i Caroline Ainslie.

Redacció / Fotos: Wikipedia-Arxiu