Bingo Solidari a Cervelló per fer mascaretes i salvaorelles

Imprimeix

Les entitats locals, liderades pels Encaputxats Diabòlics, s’uneixen en aquesta iniciativa solidària sota el lema #FemPoble

La colla de diables els Encaputxats Diabòlics de Cervelló, junt amb altres entitats del poble, dona el tret de sortida a una iniciativa solidària, precedida d'una campanya viral amb la col·laboració de centenars de veïnes i veïns que han vist, ara més que mai, la necessitat de connectar- se, crear xarxa i col·laborar, per fer front a la situació actual.

Captura de pantalla 2020 05 20 a las 11.02.23

Es tracta d’un Bingo Solidari per recollir diners i reinvertir-los en iniciatives nascudes a Cervelló durant el confinament, que compta amb la participació d’entitats i establiments comercials per fer difusió o aportar premis, com ara nits d'hotel a l’Hotel Can Rafel, pirotècnia de Pirobram o samarretes i marxandatge d'entitats del poble i entitats de foc de tot el Baix Llobregat.

Captura de pantalla 2020 05 20 a las 11.07.41

El Bingo tindrà lloc el 22 de maig i es podrà seguir el directe per l’instagram de l’entitat @encaputxatsdiabolics. El funcionament del joc serà a cinc rondes que es podran jugar per una aportació de 5 euros el cartró. Totes les aportacions rebudes seran destinades a la compra directa de material. Per una banda, teles i gomes per tal que el col·lectiu de cosidores independents continuï produint mascaretes per a residències, treballadors, comerços, veïnes i veïns i centres de salut. I per l’altre, material perquè l’entitat Cervemakers fabriqui protectors d’orelles per evitar les ferides que es produeixen a la pell per l’ús continuat de les mascaretes. El material resultant serà ofert al poble, mitjançant les entitats col·laboradores, de forma gratuïta.

La proposta ha transcendit el municipi, i moltes entitats de pobles veïns, com Molins de Rei o Sant Feliu de Llobregat, s'han unit a la causa. Els grups de música Buhos, Rocktàmbuls o Seikos han col·laborat enviant vídeos animant a les seves comunitats digitals a participar.

Redacció / Fotos: Aj. Cervelló-Encaputxats Diabòlics