Els Mossos explicaran contes als infants a través de les xarxes socials

Imprimeix

Una mossa de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat participarà en aquesta iniciativa solidària

Els Mossos d'Esquadra celebraran enguany la diada de Sant Jordi amb una proposta especial adreçada als nens i nenes, un col·lectiu amb el qual treballen durant tot l'any i també durant el confinament.

El dia 23 d'abril diversos agents dels Mossos d'Esquadra explicaran contes en directe a través del compte corporatiu d'Instagram (instagram.com/mossoscatalunya). Entre els quals hi haurà la Judit, una mossa de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat i que explicarà el conte “No vull ser un heroi” de Núria Riera i Mercè Ortiz. Un llibre solidari on el diners que es recaptin de la seva venda aniran destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu. La sessió començarà a les 11 hores amb narracions de 15 minuts aproximadament.

image001

Alguns dels relats que s'explicaran són "Els angelets de les dents i la Malva", de Lourdes Torres, "No vull ser un heroi", o "Les perdius del rector de Vallfogona", de Valeri Serra.

Amb aquesta acció els Mossos d'Esquadra volen celebrar un Sant Jordi diferent i a la vegada agrair els nens i nenes la seva comprensió i actitud durant el confinament.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra