Projeccions d’obres de teatre, produccions i pel·lícules, des de casa

Imprimeix

L’Auditori de Cornellà engega al iniciativa #L’Auditoridesdecasa per aquests dies de confinament

L’Auditori de Cornellà de Llobregat engega una nova iniciativa amb l’objectiu de portar la cultura a les llars. Una iniciativa anomenada #L’Auditoridesdecasa. Donat l’Estat d’Alarma decretat, l’activitat de l’equipament està aturada com a mesura de prevenció per lluitar contra el COVID-19, i és per això que es vol apropar a la ciutadania aquests dies de confinament.

El proper divendres, 10 d’abril, s’engegarà unanova campanya donant difusió de diferents obres de teatre, ficcions televisives basades en produccions teatrals o peces de teatre-movies. Tots els divendres es penjarà als canals de comunicació, web i Xarxes Socials de l’Auditori, un nou enllaç oferint l’oportunitat de gaudir a casa d’espectacles de qualitat a l’abast de tothom. Amb la nova proposta que s’afegeix també a la campanya que impulsada per l’Ajuntament, EsmorzarCultura per gaudir de la música, dansa o les arts escèniques també durant aquests dies a través de les xarxes socials del Departament de Cultura.

magnetica

#L’Auditoridesdecasa s’estrena el dia 10 d’abril amb ‘Magnètica Management’, un homenatge al món del circ i a la figura del pallasso fet des de la tendresa, la sensibilitat i la musicalitat. Un espectacle en català per a tota la família amb Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Mauro Paganini com a intèrprets. Divendres, 17 d’abril, serà el torn de la pel·lícula d’Abel Folk i Joan Riedweg, ‘Desclassificats’ basada en l’obra homònima que Pere Riera va escriure i dirigir el 2011. La programació de #L’Auditoridesdecasa continuarà el 24 d’abril amb ‘Adossats’ de Ramon Madaula amb la participació també de Rosa Renom, Jordi Bosch, Camilo García, Marieta Sánchez i Guillem Balart, una obra de teatre que també es va representar amb èxit a L’Auditori de Cornellà. D’altra banda, els divendres del mes de maig continuarà la iniciativa amb títols com ‘Germanes’, ‘El fantasma de Canterville’, ‘Res no tornarà a ser com abans’ o ‘El Nom’, entre altres.

t adossats 033 2 e preview

Cal recordar que la nova situació ha portat a l’anul·lació d’espectacles com Xiula, Cobertura, Viejo amigo Cicerón, els musicals Annie i Jekyll&Hyde i BVocal previstos per aquesta primavera. També s’ha reprogramat l’actuació de Farruquito pel proper 31 d’octubre, l’obra ‘Quina feinada’ que tindrà lloc el 6 de novembre i ‘El Pare de la núvia’ que s’ha programat pel 29 de novembre.


Redacció / Fotos: Arxiu