Viladecans acull una exposició sobre la gastronomia a l’Antiga Roma

Imprimeix

L’exposició, organitzada pel Museu de Viladecans des del dia 3, proposa un viatge en el temps, a partir de coneixements de la literatura i l´arqueologia, sobre els productes i matèries primeres del menjar romà, la importància de les espècies i condiments, les formes de cuinar, els serveis de menjar i els usos i costums.

Produïda per l’entitat KuanUm!, la Biblioteca de Viladecans acull aquesta mostra sobre el menjar d’una cultura que es troba a la vegada a prop i molt lluny.

La informació visual es complementa amb una vitrina amb pots en els quals es poden ensumar alguns dels aromes culinaris propis d’aquella cultura, com el popular garum (l'agredolç fet de vísceres dels peixos), pebres o bolets secs.

La mostra es complementa amb un taller, el 17 de maig a les 19 hores, en el qual s’aprendrà a elaborar un condiment per assaonar “a la romana” els nostres plats actuals. Redacció | Foto: Arxiu