III Premi Jujol de Dansa Jove a Sant Joan Despí

Imprimeix

Dissabte, 12 de maig i diumenge, 13 de maig el Teatre Mercè Rodoreda serà escenari de la tercera edició del Premi Jujol de Dansa Jove que organitza l’entitat DansaDespí, amb el suport de l’Ajuntament, i que aplegarà més de 80 ballarins i ballarines d’entre 11 i 24 anys de 14 escoles de dansa d’arreu de Catalunya, com ara Girona, Lleida, Tarragona, Barcelona, a més d’Andorra.

L’objectiu d’aquest certamen és fomentar la dansa a través dels joves talents que s’estan formant a les escoles de dansa no professionals, alhora que apropar les experiències d’aquests centres per afavorir un espai de col·laboració.

El concurs està obert a tres disciplines de la dansa, clàssica, contemporània i hip-hop, i els artistes poden participar en dues modalitats: individual (dansa clàssica i contemporània) i grupal (dansa clássica, contemporània i hip-hop).

En la modalitat grupal es repartiran 5.400 euros en premis (400 euros per als primers de cada categoria i disciplina, i 200 euros per als segons), mentre que en la individual s’atorgaran beques per als dos primers de cada categoria i disciplina. El concurs començarà el dissabte (d’11.30 a 14 h, i de 17 a 20.30 h, aproximadament) i el diumenge d’11-30 a 14 hores.

Podeu trobar més informació al web http://pjujoldansajove.com.

Redacció | Foto: ASJD