La sesrovirenca Rosalia opta a tres Premis Enderrock 2020

Imprimeix

Al Millor Videoclip del 2019, a la Millor Artista Revelació del 2019 i a la Millor Artista del 2019

Ahir es van fer públics els reconeixements a la indústria musical dels Premis Enderrock 2020. A més es van desvelar els nominats a la tercera i última volta de votació popular dels Premis Enderrock que tindran lloc el 5 de març a l'Auditori de Girona. Enguany la gran nit de la música catalana serà emesa en directe en una coproducció de La Xarxa i Televisió de Catalunya.

Els reconeixements a la indústria musical 2020 han estat els següents: Oques Grasses, amb cinc nominacions, i Ginestà, Miki Núñez i Rosalía, amb tres, encapçalen el rànquing dels premis Enderrock per votació popular que s’ha donat avui a conèixer. Els segueixen amb dues nominacions 31 Fam, Cesk Freixas, Manel, Meritxell i Judit Nedderman, Porto Bello i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

EPPgD80X0AgTkqE

La cantant sesrovirenca està entre els tres finalistes als premis al Millor Videoclip del 2019, a la Millor Artista Revelació del 2019 i a la Millor Artista del 2019.

El cartell d’aquesta edició dels premis Enderrock 2020 conté un missatge reivindicatiu. Es tracta d’un disseny de Manel Cuyàs en què es demana un ‘Dos per cent per la cultura’. Gendrau ha especificat que és una exigència al govern per tal que dediqui un 2% del pressupost català al sector cultural, tal com ja fan altres països europeus com Dinamarca, Països Baixos, l’estat francès o Portugal.

Redacció / Fotos: Arxiu