Juan Luis Cebrián tancarà el Cornellà Creació de 2019

Imprimeix

El periodista i escriptor farà una conferència a l’Auditori el proper divendres 13 de desembre

‘El món es troba immers en una evolució vertiginosa cap a noves formes de ser, de fer i de conviure. Com en l'era dels grans descobriments la realitat està plena de perills, però també, i sobretot, d'oportunitats’. Aquestes afirmacions són part de les reflexions a les quals Juan Luis Cebrián convidarà el proper divendres, 13 de desembre en el qual serà el darrer acte de la desena edició del Cornellà Creació Fòrum. President d’Honor d’El País i acadèmic de la Lengua des de 1996, Cebrián és tot un líder d’opinió en Espanya i Amèrica Llatina. L’acte comptarà amb la intervenció del CEO de la biofarmacèutica Oryzon, Carlos Buesa, en qualitat de presentador.

JLCebrian web

Juan Luis Cebrián és el director fundador del diari El País i va estar al capdavant des dels seus inicis fins novembre de 1988 quan el van nomenar editor del diari, conseller delegat del mateix i del Grup Prisa. Compta amb una dilatada experiència com a articulista i com a autor de llibres sobre periodisme i sociologia política sent guardonat en nombroses ocasions.

El proper divendres, 13 de desembre visitarà el fòrum, i parlarà de la seva visió sobre qüestions d’actualitat, dels símbols d’un canvi de civilització produït substancialment per les noves tecnologies, del col·lapse de les ‘elits’, de la confusió i el desordre que afecta la política més enllà del nostre país.

Redacció / Fotos: Heraldo-El Obrero