La cantant Rosalía enlluerna al Palau Sant Jordi

Imprimeix

Ahir va oferir un dels dos concerts previstos en el Palau Sant Jordi de Barcelona

Ahir dissabte a la nit, la cantant Rosalía va demostrar el perquè és una de les artistes del moment. En un Palau Sant Jordi ple de milers de fans entregats a ella, va tornar a enlluernar a la seva tornada a Barcelona per posar punt final a un any en el marc de la gira ‘El mal querer’.

077af58ddfd17d47e35117caecb6a935 L

Les potents coreografies de l'artista sesrovirenca sempre amb el seu grup de bailarines, han acompanyat el flamenc barrejat amb trap, ritmes llatins i electrònica. "Us vull dir una cosa: Aquest ha estat el millor any de la meva vida", ha confessat, recent nominada als Grammy 2020 amb dues estatuetes i que ja acumula un reguitzell de guardons. Després de cantar Pienso en tu mirá i A Palé, la cantant va donar la benvinguda als assistents molt emocionada, amb les mans a la cara i contenint les llàgrimes de veure el recinte "tan ple", a casa seva.

Rosalía no s'ha deixat cap èxit a la butxaca i la pista ha bullit amb Milionària, Brillo, Con altura o Yo x ti, tu x mi. Malamente, la cançó que la va donar a conèixer al gran públic, ha estat l'última en ressonar al Palau aquest dissabte a la nit. Avui diumenge, Rosalía tornarà a actuar.

Redacció / Fotos: Heraldo-El Obrero