Rècord de propostes al 8è Tast d’Espectacles Familiars de Sant Feliu

Imprimeix

Prop d'una vintena companyies presentaran els seus espectacles de tallers, clowns, circ, música i titelles 

Prop d'una vintena companyies presentaran els seus espectacles de tallers, clowns, circ, música i titelles aquest dissabte 16 de novembre a Sant Feliu de Llobregat en el 8è Tast d'Espectacles Familiars que organitza la Fundació Xarxa. Enguany s'ha batut el rècord absolut amb 92 propostes rebudes, el que significa un increment del 28% respecte de l'edició anterior. També hi haurà com a novetat la Gala de la Dansa, amb quatre propostes diferents dins de la temàtica d'espectacles familiars. Ho faran al llarg del dia en els tres escenaris preparats en la Festa del Tast: Sala Ibèria, la plaça de la Vila i el teatre elCentre.

720e3f91 578e 4c1c 811d f5b5610297f4

Manel Martínez, regidor de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, ha destacat la importància del Tast perquè tres motius: “El primer perquè és un magnífic aparador de les arts escèniques del país; segon, perquè es tracta d'un espai que posa en contacte companyies, professionals, i programadors i tercer perquè el Tast d'Espectacles Familiars és una representació de la diversitat de l'oferta cultural del país."

Lluís Hereu, nou president de Fundació Xarxa ha agraït l'Ajuntament "que una institució pública doni el suport a aquest projecte que ha anat creixent en nombre de companyies i de públic" i ha posat en valor el fet que el Tast d'Espectacles Familiars "és un punt com venen companyies de tots els pobles de Catalunya."

D’altra banda, Joan Lorenzo, de Xarxa Sant Feliu, ha definit el Tast com "un gran recepta que es fa amb molts ingredientes. No tan sols ens hem de nodrir amb aliments, també culturalment amb les petites històries que conformen la nostra programació."

puntmoc llegaran

antonella piccolo circo de hilo calle3

A partir de les 17.30 s'iniciarà el 8è Tast d'Espectacles Familiars al Teatre el Centre de Sant Feliu de Llobregat amb l'actuació de 8 companyies que tindran 10 minuts per presentar les seves propostes a públic i programadors. Aquestes companyies són: Jordi Quimera, amb la propostaTeorema Quimera (màgia); Antonella d’Ascenzi, amb Piccolo Circ de Fil (dansa, titelles i teatre visual; Cia Dolçamar i la seva obra La frontera inesperada (teatre); la Cia Petit Bombay, i El petit príncep (titelles); la Cia Bool presenta Avua (espectacle multidisciplinar); Moesia, que presenta Mô Clown (clown); la companyía Punt Moc que presenta Denarius World (mim, teatre físic) i La Roda Produccions que farà el tast de l'obra Golspel for kids (teatre musical).

371381 logo FASCINATIO HOME mobile

A banda de les presentacions de propostes, també hi haurà l'espai Converses Breus on companyies i programadors es troben per exposar i donar a conèixer els seus espectacles: un màxim de 10 minuts per presentar el seu espectacle al programador i un sopar posterior.

Redacció / Fotos: Arxiu