Rosalia triomfa als premis Grammy Llatins amb cinc guardons

Imprimeix

La cantant de Sant Esteve Sesrovires també va ser guardonada als Premis Ondas

Rosalía va rubricar un gran any musical amb la distinció de cinc premis Grammy Llatins durant la gala que s’ha celebrat aquesta matinada a l’MGM Grand Garden Arena de Las Vegas (EEUU). "El mal querer" es va endur el premi a millor Àlbum de l'any, al millor Àlbum Pop Vocal contemporani, al millor Disseny de portada, i a la millor Gravació per la producció d'El Guincho. La cantant de Sant Esteve Sesrovires també va aconseguir el premi a la millor Cançó Urbana pel single "Con Altura", en cooperació amb Pablo Díaz-Reixa,"El Guincho". "De debò, estic en xoc. Això és l'últim que m'esperava, us ho juro per déu. El vam fer en un pis, amb dos ordinadors, una targeta de so, i ja... Us ho juro", va dir durant la gala.

WireImage 1187745283

Durant la gala, Rosalía va actuar presentant la seva darrera cançó d"A Palé", que va posar en peu l'auditori. Ja a la sala de premsa, va explicar que feia música “amb ganes d'experimentar, per una qüestió experimental. A "El mal querer" jo sabia que hi havia veritat, està fet sense risc, no tenia res a perdre. Va ser un any de molta feina, de dedicar-m'hi dia i nit. Però no calen gaires coses més per portar endavant una idea creativa."

1573797565787

Era la tercera vegada que la cantant de flamenc-trap assistia a la gala de la indústria de la música llatina. L’any 2017 va ser nominada pel seu primer disc Los Ángeles. Un any després es va endur dos guardons dels cinc que estava nominada.

Captura de pantalla 2019 11 15 a las 7.09.47

Més guardons

D’altra banda, els Premis Ondas es van celebrar ahir dijous en una gala al Teatre Liceu de Barcelona. La gran absent va ser Rosalía, premi com a fenomen musical de l'any. La cantant, que va gravar un missatge d’agraïment que es va emetre durant la gala, es trobava a Las Vegas amb motiu del lliurament dels premis Grammy Llatins.

Redacció / Fotos: Arxiu