×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 629

Viladecans exhibeix la primera pel·lícula espanyola de terror en 3D

Imprimeix

El DogVille 3D Film Festival comptarà novament amb un concurs de curtmetratges, eix del certamen; una secció professional, el DogVille Pro, i una secció per a tota la família, el DogVille Kids.

La segona edició del certamen pretén mostrar l'aplicació de les noves tecnologies en el dia a dia de les ciutats.

Més de 30 directors de 12 països han presentat les seves propostes a la cita, han informat des del festival.

Aquest divendres a la nit s’ha programat una marató de curts en què es projectarà, entre altres produccions, 'XP3D', de Sergi Vizcaíno, la primera pel·lícula espanyola de terror en tres dimensions, protagonitzada per Amaia Salamanca i Maxi Iglesias.

Les obres preseleccionades es podran veure en la marató de curts d'aquest dissabte, a partir de les 16 hores. Després es celebrarà la cerimònia del lliurament de premis.

En l’edició anterior, el curt guanyador va ser ‘Error 0036, una obra dirigida per Raúl Fernández i protagonitzada per Paco León.

Un DogVille Kids molt dolç

El festival compta aquest any amb uns col·laboradors molt dolços, els pastissers de la ciutat que, a través de la iniciativa DogVille&Cakes, se sumen al festival regalant entrades per a DogVille Kids, en la qual es projectarà l’última pel·lícula de Disney en 3D, ‘Gnomeo y Julieta’.

 Durant aquests dies, amb la compra d’una mona a Divine’s, Forn de la Plaça, Forn del Mig, Llorens, Roca i Santacreu es rebrà un val per dues entrades per a aquesta secció infantil. No obstant, per veure la pel·lícula caldrà abonar tres euros en concepte de lloguer d’ulleres 3D, han informat fonts municipals.

 Redacció | Foto: Arxiu