El Teatre Plaza de Castelldefels celebra el seu desè aniversari

Imprimeix

Un total de 44.308 espectadors han gaudit dels 118 concerts de música i 103 espectacles teatrals que s'han programat entre l'any 2009 i el 2019

El Teatre Plaza de Castelldefels està d’aniversari. La instal·lació cultural celebra el seu desè aniversari. I per commemorar l’efemèrite hi ha programat un seguit d’activitats del 15 al 17 de novembre. Inclou, entre d'altres, una jornada de portes obertes; representacions diverses per parts de les entitats de la ciutat; un espectacle de monòlegs científics, on es barrejaran l'humor i la divulgació, “The Big Van Ciència Monòlegs” (a la sala Margarida Xirgu); l'obra “ViBra”, un dels darrers espectacles dels Brodas Bross (al Teatre Plaza) i la presentació del projecte NightUp a càrrec de l'ICFO (a la sala Margarida Xirgu).

Brodas Bros

Les activitats, adreçades a un públic familiar, seran totes de caràcter gratuït i es desenvoluparan tant a l'interior del teatre Plaza com a la plaça de l'Estació, davant de l'equipament.

getimatge castelldefels plaza

Al llarg d'aquests deu anys un total de 22.652 espectadors han assistit als concerts de música que s'han dut a terme al teatre Plaza i 21.656 han vist els 103 espectacles teatrals que s'han programat a l'equipament. D'altra banda, formen part de la programació del teatre Plaza els espectacles de format més petit (94) que s'han realitzat a la sala Margarida Xirgu  i que han comptat amb  2.297 espectadors al llarg d'aquesta dècada d'existència.

Redacció / Fotos: Arxiu