Una quarantena d’obres es presenten al X Premi Literari Delta

Imprimeix

S’organitzaran tallers d’escriptura virtuals i presencials per treballar les inquietuds narratives i literàries de les dones

Ja ha finalitzat el termini de presentació d’obres a la desena edició del Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones, que organitza el Consell de Dones del Baix Llobregat amb el suport de diferents ajuntaments. El concurs vol encoratjar a les dones a desenvolupar els seus potencials creatius i reivindicar la mirada i el pensament femení com a motors de canvi i transformació de la societat. En total, s’han presentat 42 obres. Actualment, el jurat està llegint les propostes i a finals de novembre, es comunicarà quines són les guanyadores.

Foto ok 1570695807

Paral·lelament, es realitzaran diferents tallers d’escriptura per treballar les inquietuds narratives i literàries i la creativitat. Hi haurà dues modalitats: virtual i presencial. El curs en línia, on només hi ha una plaça per municipi, està previst que comenci el pròxim dilluns 4 de novembre. Les persones interessades ja es poden inscriure.

Pel que fa a la modalitat presencial, Torrelles acollirà els tallers els dies 6, 13 i 20 de març i els dies 3, 10 i 17 d’abril. La proposta es farà a la Biblioteca, de 18 a 20 hores, i la impartirà la Laia López. Per a participar-hi, les dones interessades es poden inscriure directament a la Biblioteca, trucant al telèfon 93 689 18 36 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Redacció / Fotos: Arxiu